KALIFA DARÁLT, CUKROZOTT ÉTKEZÉSI DIÓBÉL 200 g

ÖSSZETEVŐK

Darált dióbél, cukorliszt 40% (cukor, burgonyakeményítő) (Régen tartalmazott a cukrozott dió és a törökmogyoró is glutént, mert a cukorliszt búzakeményítővel készült. A cukorlisztet most burgonyakeményítővel készítik ezért nem allergén. Az allergén tábláz

Leírás

A dió az egyik legértékesebb csonthéjas gyümölcs, az egészség jelképe, hiszen bőségesen tartalmaz zsírsavat, fehérjét, ásványi anyagokat és vitaminokat. Magas fehérje tartalma miatt a vegetáriánusok sok olyan tápanyaghoz juthatnak, amelyeket az ember hagyományosan csak állati táplálékokból vehet fel. Ásványi anyagok közül kiemelten magas a kalcium, kálium, magnézium, foszfor, cink, mangán tartalma. Vitaminokból főként B1-, B2-, E és C-vitamin tartalma jelentős. Ezen kívül fogyasztása csökkenti a vér koleszterinszintjét.

A Kalifa darált, cukrozott dió jelentősen megkönnyíti a háziasszonyok dolgát a konyhában, hiszen szinte azonnal felhasználható tészták, sütemények ízesítőjeként.

630 Ft
Please select variants first